piilota

Näytä

Liity
postituslistalle!
Klikkaa Tästä

facebook banneri2

Facebook Starttipaketti nyt vain 500€ !

Eikö yrityksesi ole vielä mukana Facebookissa? Ei hätää, sillä Socializer tarjoaa nyt Facebook-Starttipakettia jonka avulla yrityksesi saa edullisen startin Facebookiin.

Pakettiin kuuluu:

1. Facebook-sivujen tekeminen yrityksellesi. Teemme sivut niin, että ne ovat helppo löytää Facebookista ja Googlen kautta. Sivuista tulee näyttävät ja toimivat

2. Koulutamme yrityksesi työntekijän tai työntekijät Facebookin saloihin. Koulutus kestää päivän ja se räätälöidään yrityksellesi sopivaksi. Käymme läpi mitä Facebookissa tulee tehdä ja miten saamme siitä hyvän kanavan yrityksesi käyttöön. Koulutus on yhden päivän pituinen.

3. Teemme ensimmäisen kampanjan, jonka avulla saamme Facebook-sivut lentävään lähtöön. Käytämme yrityksesi valmiita kanavia, sekä Facebookin sisäisiä mainostuskanavia jotta saamme hyvän määrän tykkääjiä sivuille. Kampanjaan varataan 100€ mainostusrahaa, joka kuuluu paketin hintaan.

Starttipaketti maksaa nyt vain 500€ mutta tarjous ei ole voimassa loputtomasti, tilaa paketti kirjoittamalla tietosi alla olevaan lomakkeeseen tai ota yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse.

Sähköposti: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Puhelinnumero: 040-5759564

 

Facebook