piilota

Näytä

Liity
postituslistalle!
Klikkaa Tästä

Referenssit


 

facebook banneri2

Facebook Starttipaketti nyt vain 500€ ! Lue lisää klikkaamalla tästä

 

Sosiaalinen Media Haltuun!

some palvelut

Socializerin tarjoamat laajat koulutuskokonaisuudet, sekä henkilökohtaiset opastukset mahdollistavat yrityksellesi helpon tavan päästä sosiaaliseen mediaan käsiksi. Voimme kouluttaa yksittäisiä henkilöitä tai isompia ryhmiä. Kokemuksellasi ei ole väliä. Tarjoamme koulutuksia niin vasta-alkajille, kuin aktiivisille sosiaalisen median käyttäjille.

Ota yhteyttä ja suunnitellaan miten sinä saat kaiken irti Sosiaalisesta Mediasta.

 

Yhteisön Luominen

yhteiso palvelut

Yhteisöt ja yhteisöllisyys ovat nousseet erittäin suureksi osaksi ihmisten jokapäiväistä netinkäyttöä. Suurimmat yritykset käyttävät jo tätä ilmiötä hyväksi ja kuovat tuotteensa ympärille yhteisöjä parantaakseen asiakkaiden käyttökokemusta, sekä nopeuttaakseen asiakaspalvelua. Yhteisöt ovat monipuolinen ja helppo tapa olla yhteydessä asiakkaisiin. Socializer tarjoaa konsultointia myös yhteisökehitykseen ja yhteisönhallintaan.

Jokapäiväinen Tuki

tuki palvelut

 

Sosiaalisen median palvelut voivat muuttua hetkessä ja niihin voi tulla uusia ominaisuuksia viikoittain. Kaiken tämän seuraaminen voi olla erittäin työlästä ja hankalaa. Tästä syystä meillä on jokapäiväinen tuki, josta sinä voit pyytää apua ongelmatilanteissa ja niissä asioissa, mitä et välttämättä itse halua selvittää. Voit siis jättää työlään seuraamisen meille ja keskittyä siihen mitä itse haluat tehdä.

 

Facebook